Vernieuwd en verbeterd

Inmiddels zijn ruim 20.000 woningen via Makelaarsland verkocht. Directeur Jeroen Stoop: “Door de uitbreiding van onze dienstverlening met een aankoopservice in 2012 werd onze website onoverzichtelijk. Dit betekende de start voor een nieuwe website, met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid.” Werk aan de winkel voor de interface designers van 72dpi en de onderzoekers van Valsplat.

makelaarsland_inline1

Drie pijlers: huis verkopen, huis aankopen en een huis zoeken.

Frisse kleuren zorgen voor duidelijk onderscheid tussen de drie categorieën. De vormgeving zorgt voor focus en helderheid. De website heeft hiernaast tot doel woningverkopers aan te trekken. Elke vorm van respons (telefoon, e-mail, contactaanvragen, proefaccounts) leidt tot leads. En het salesteam volgt deze enthousiast op.

Responsive webdesign

Makelaarsland wil met haar website nieuwe en bestaande klanten beter tot dienst zijn. Makelaarsland.nl en Mijn Makelaarsland.nl en hebben we daarom responsive gemaakt. Hierdoor is de website toegankelijk en prettig in gebruik op zowel tablet, smartphone, laptop en desktop.

Bekijk live: www.makelaarsland.nl

“72dpi is specialist op het gebied van user interfaces. Daarbij staan de wensen van de klant centraal. Het is erg fijn samenwerken met het team. Expertise, korte lijnen, snel schakelen!”

Dieuwertje Spil

Dieuwertje Spil
Product owner

Neem contact met ons op
Air France KLM Martinair Cargo

Responsive herlancering van
Air France KLM Martinair Cargo

Air France KLM Martinair Cargo