Deskundig, professioneel en creatief

Lingotto onderscheidt zich met creatieve ideeën, onortodoxe aanpakken en straight zakendoen. Ze voelen zich een stille kracht achter stedelijke vernieuwing. Lingotto ontwikkelt voor bewoners en gebruikers en ze stellen daarbij hun behoeften om te wonen, ondernemen, werken en ontspannen centraal.

Briefing voor de pitch

“Ontwikkel voor ons een aantrekkelijke website die goed past bij ons DNA. En waarmee wij bestaande en nieuwe klanten nog beter en sneller kunnen informeren. Daarnaast willen we doelgroepgericht kunnen communiceren, met een logische navigatie, in een ‘merkeigen’ vormgeving. Graag opleveren met een gebruiksvriendelijk CMS. O ja, we hebben een bescheiden budget…”

Aanpak van 72dpi

Na onze winnende pitch, zijn we samen met Lingotto gestart met een uitgebreide kick-off meeting. Dit leverde een goed doordacht interactieontwerp op. Voor het visual design zochten we vanaf het begin naar een combinatie van de grafische identiteit en de eisen van een responsive webdesign. De eindoplevering van de website? Die is geoptimaliseerd voor elk schermformaat en kan beheerd worden met WordPress.

Bekijk live: www.lingotto.nl

“Prettig samenwerken met 72dpi; korte lijnen en een hands on mentaliteit als zaken niet lopen als verwacht!”

Maryse Nagtegaal

Maryse Nagtegaal
Projectontwikkelaar

Neem contact met ons op
VastgoedPro

De nieuwe stijl van VastgoedPro
staat als een huis

VastgoedPro