Start-up van en voor de branche

Elke Plek is een nieuwe website waarop campings, bungalowparken, groepsaccommodaties, sauna- en wellnesscentra, zwembaden, outdoor- en dagrecreatiebedrijven zich kunnen presenteren. En niet onbelangrijk; waar ze direct hun boekingen verkrijgen. ‘Boeken bij de bron’, zoals Elke Plek het noemt.

Samen met 72dpi

Vanaf het begin was ons team bij het concept betrokken. Eerst hielpen we met de lancering van het idee, daarna ontwikkelden we de identiteit en waren we betrokken bij de fundraising. Toen het point of no return bereikt werd, volgde de opdracht om het interactie- en visual design voor een responsive website te starten. Hierbij werken we samen met de technische partner iBuildings.

Bekijk live: www.elkeplek.nl

Voor dezelfde opdrachtgever

De opdrachtgever voor Elke Plek is Recreatie Nederland. Onze interaction designers maakten op hun verzoek eerder recreatienederland.nl, met een overzicht van aanbiedingen en diensten speciaal voor de recreatiesector.

Bekijk live: www.recreatienederland.nl

“We werken met 72dpi alsof we collega’s zijn. Met hetzelfde doel en gedrevenheid om van Elke Plek een succes te maken. Dat is heel waardevol.”

Jeroen Wilhelm

Jeroen Wilhelm
Founding Partner

Neem contact met ons op
Marktplaats

Visual design voor de
vernieuwde Marktplaats

Marktplaats