Krijn Verhoek (1962 – 2016)

Krijn Verhoek (1962 – 2016)

Concept, branding, design

020 330 5454

Talent wint wedstrijden, teamwerk wint kampioenschappen

Denk aan ons als een verlengstuk van je team in plaats van een leverancier. Samenwerken is een soort liefdesverhaal, waar we elkaar ontmoeten, partners worden, communiceren, verwachtingen afstemmen, leren elkaar te vertrouwen en samen te werken als een team. Zoals één van de grootste basketballers onze tijd, Michael Jordan, zei: “Talent wint wedstrijden, maar teamwerk wint kampioenschappen.”
Ons proces is transparant en iteratief, zodat u altijd weet wanneer en waarom we brainstormen, schetsen, ontwerpen en programmeren.

Ons ontmoeten?
Jeffrey Lauwers

Jeffrey Lauwers

Interaction & visual design

020 330 5454

Makkelijk is moeilijk

Ik maak moeilijke digitale producten graag makkelijk voor de gebruiker. Als de gebruiker het niet kan vinden, dan bestaat het niet. Bij al mijn ontwerpen denk ik flexibel, natuurlijk past het op een desktop beeldscherm maar hoe ziet het eruit op een iPhone 3? En zijn er dan andere behoeftes? Dankzij mijn grote verzameling van handige url’s weet ik vaak een passend antwoord te vinden. Snelheid is mijn nieuwste obsessie, niemand houd van wachten.

Ons ontmoeten?
Chris Scholten

Chris Scholten

Interaction & visual design

020 330 5454

Design is een balans tussen uiterlijk en functie

Voor elk probleem is een passende oplossing die voldoet aan de eisen die het web tegenwoordig stelt. Ik focus mij het liefst op grafische oplossingen die de gebruiker stuurt naar de plek waar hij wilt zijn, zonder al te veel afleidingen onderweg. Rust, strak, simpel en overzichtelijk zijn de elementen waar ik het meeste waarde aan hecht. Design evolueert en veranderd elke dag, daarom vind ik het belangrijk om deze trends dagelijks in de gaten te houden!

Ons ontmoeten?
Pieter de Jong

Pieter de Jong

Front-end & CMS

020 330 5454

Het internet verandert iedere dag

Van ontwerp naar een echte website; dat is waar ik elke dag weer m’n laptop voor open trek. Wanneer ik niet bezig ben met het ontwikkelen van websites, verdiep ik me in nieuwe internettechnieken en die deel ik met het team. Op deze manier houden we elkaar scherp en is ieder project een bijzonder leuke uitdaging.

Ons ontmoeten?