Over ons

72dpi gaat verder samen met Valsplat

72dpi is meer dan 15 jaar actief geweest als bureau voor interaction design. In die periode werden opdrachten uitgevoerd voor grote en kleine klanten, online en offline, lokaal en internationaal. Het waren 15 prachtige jaren onder leiding van oprichter en vormgever Krijn Verhoek. Na het plotselinge overlijden van Krijn op 17 februari 2016 werden de werkzaamheden voortgezet door Jeffrey Lauwers en Chris Scholten, de interaction en visual designers van 72dpi.

De afgelopen jaren werkte 72dpi veelvuldig samen met de user experts van Valsplat. Wij zijn blij om je te kunnen melden dat vanaf 1 november 2016 de activiteiten van 72dpi worden overgenomen door Valsplat. Je kunt vanaf die datum contact opnemen met Jeffrey en Chris bij Valsplat over visual en interaction design en ook over user experience ontwerp en advies.

We willen iedereen die heeft samengewerkt met Krijn, Jeffrey, Chris, Nicoline of Pieter bedanken voor het vertrouwen in 72dpi. En graag iedereen die de samenwerking wil voortzetten van harte welkom heten bij Valsplat. 72dpi BV blijft bestaan tot 1 januari 2017. Voor vragen over de BV kun je contact opnemen met Hilde Roothart.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij Valsplat,
Jeffrey en Chris

Het team

Neem contact met ons op